1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
(+361) 209 4015
szinhaz@mu.hu

Program


VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Távolság, távolodás nélkül workshop

VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Távolság, távolodás nélkül workshop

Ami a mindennapokban frusztráló és már-már elviselhetetlenül kényelmetlen, az a színházi közegben a legjobb kellékünk lehet. Hogyan válhat érzelmeink kifejező eszközévé a járvány óta használt védelmi maszkunk? A fix távolságtartás jelenthet egy mély szakadékot, ugyanakkor egy láthatatlan köteléket is. Várunk benneteket szeretettel egy közös kísérletezésre, melyben mozgáson alapuló színházi eszközökkel próbáljuk megtartani a fizikai távolságot úgy, hogy közben közelebb kerülünk egymáshoz.  több

Aktuális előadásokidőtartam: perc: 120 perc
korosztály: 18+

Foglalkozástartók:

Bot Ádám táncos, alkotó-előadó. Alkotóként a tánc-, színház- és performansz művészet határán egyensúlyozó alkotások létrehozása foglalkoztatják, keresve a téradaptivitás és összművészetiség lehetőségeit. 

Lakos Fanni színész/színházi alkotó. Rendszeresen tart különböző tematikájú workshopokat színészeknek, illetve színházkedvelőknek egyaránt. Mesterkurzusokon szerzett tapasztalataiból alakította ki saját metodikáját, amelyet könnyedén alakít az aktuális csoportjaihoz, így izgalmasak lehetnek a foglalkozásai mindazok számára is, akik nem rendelkeznek előzetes színpadi tapasztattal.

A program után várunk Benneteket egy közös beszélgetésre a kávézóban.

Ajánló


Fókuszban a fiatal alkotóművészek - Mozgásban az Imre Zoltán Program! Raubinek Lili: Énekek…

Informatikai partner: