1117 Budapest
Kőrösy József u. 17.
(+361) 209 4014
(+361) 209 4015
szinhaz@mu.hu

Program


VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Social Karaoke workshop

VI. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Social Karaoke workshop

2004-ben a karaoke feltalálója Daisuke Inoue Ig Nobel békedíjat kapott, mivel találmányával „új módját szolgáltatta annak, hogy az emberek megtanulják tolerálni egymást.”

Aktuális előadásokidőtartam: perc: 180 perc
korosztály: 16+

A karaoke elfogadásra épülő szellemisége remek lehetőség, hogy közösen dolgozhassunk fel társadalmi kérdéseket. Melyik Britney dal mesél a modern randizás nehézségeiről? Melyik Elvis sláger telitalálat, ha a lakhatási válságról van szó? Vagy énekeljünk a karanténról, biciklisekről vagy a hazaszeretetről? 

A Social Karaoke egy háromórás felturbózott karaoke-buli, ahol dalok és előadásuk kapcsán oszthatod meg, mit gondolsz égető kérdésekről.

Az esemény az azonos című Staféta nyertes előadás munkamódszerének előfutára, a bemutatót jövő év májusában tartjuk a MU Színházban.

Korosztály:16+ (az előadást vegyes korosztályú civilek csoportjával hozzuk majd létre, tehát ezen az alkalmon is buzdítjuk minden korosztályú képviselőjét, hogy csatlakozzon, legyen minél változatosabb a csapat)

Megjegyzés: fogunk énekelni, szóval kérünk, ennek tudatában jelentkezz. Előzetes énektudás azonban nem szükséges, nekünk sincs…

Magunkról:
Jómagunk, Dobos Eszter és Trömböczky Napsugár Villő 2020-ban diplomáztunk a Színház és Filmművészeti Egyetemen, drámainstruktor drámajátékost szakirányon. A képzés során lettünk barátok, és igen gyakran munkatársak is, szakmai érdeklődésünk fókuszában az alkalmazott színház és a társadalmilag elkötelezett művészetek állnak.

A program után várunk Benneteket egy közös beszélgetésre a kávézóban.

Ajánló


Fókuszban a fiatal alkotóművészek - Mozgásban az Imre Zoltán Program! Raubinek Lili: Énekek…

Informatikai partner: